Erria vil offentliggøre årsrapport for 2023 den 12. marts 2024, hvor selskabet efter en opjustering i december forventer at runde en omsætning på 200 mio. kroner.

Erria opjusterede i december sine forventninger efter en stærk performance i selskaberne Erria A/S, Mermaid Maritime Vietnam og Cathay Seal. Erria opjusterede både sine forventninger for omsætningen, EBITDA og EBIT, hvor selskabet nu forventer at nå en omsætning på 200-205 mio. kroner fra tidligere 170-185 mio. kroner, et EBITDA på 6-8 mio. kroner fra tidligere 5-8 mio. kroner samt et EBIT på 5-7 mio. kroner fra tidligere 4-7 mio. kroner.

I 2022 realiserede Erria en omsætning på 157,9 mio. kroner og et EBITDA på 13,2 mio. kroner. Det var det bedste resultat i årevis for Erria, hvilket selskabet målt på omsætningen forventer at bygge videre på i 2023.

Erria sikrede omkring årsskiftet to nye millionaftaler i Vietnam gennem datterselskabet Mermaid Maritime Vietnam. Den første aftale var med en anerkendt, større vietnamesisk olievirksomhed vedrørende levering og installation af redningsbåde til en boreplatform, hvor kontrakten forventes at beløbe sig til 5 mio. kroner. Den anden aftale var en betydningsfuld servicekontrakt til en værdi på 6 mio. kroner med en førende lokal virksomhed i Vietnam. Aftalen omfattede servicering af 67 redningsbåde.

Vietnam er generelt et fokusmarked for Erria, hvor Mermaid Maritime er en pålidelig partner i den maritime sektor, og bidrager positivt til sikkerheden og effektiviteten i Vietnam. Datterselskabet har gennem 2023 offentliggjort indgåelse af aftaler om større projekter, herunder levering af sikkerhedsudstyr til PTSC (PetroVietnam), Qatar Petroleum og britiske Harbour Energy. Mermaid blev i 2022 leverandør til Siemens Gamesa og Vestas, som begge er bidragsydere til den meget ambitiøse grønne omstilling i Sydøstasien. I november var Erria repræsenteret til en gallareception på Københavns Rådhus, hvor man netop hyldede det bæredygtige samarbejde mellem Vietnam og Danmark.

I 2024 forventes et fornyet og tiltagende momentum i Vietnams eksport, hvilket vil gavne Erria Container Services. I januar oplevede Vietnam en fremgang på hele 42% i eksporten ift. samme periode sidste år som følge af øget efterspørgsel på højteknologiske produkter.

Erria har endnu ikke offentliggjort guidance for indeværende regnskabsår, 2024, hvilket senest vil blive præsenteret ifm. årsrapporten den 12. marts 2024.