Pharma Equity Group har en klar mission om at udvikle nye og effektive lægemidler til lokalbehandling af alvorlige, akutte og kroniske betændelsessygdomme.

Denne mission begynder at få større og større opmærksomhed, hvor budskabet også har bredt sig til Sverige. Derfor er de svenske investorer også begyndt at være et fokusområde for selskabet, hvor CEO, Thomas Kaas Selsø tidligere på måneden var i Stockholm for at holde en investorpræsentation.

Pharma Equity Group har udtrykt begejstring for den øgede opmærksomhed på de nordiske markeder, hvor kendskabsgraden til selskabet løbende vokser, hvilket skaber bedre forudsætninger for at sikre langsigtet succes med nuværende og fremtidige lægemidler under udvikling.

En måde dette opleves er gennem finansiering, hvor selskabet i alt har tegnet konvertible lån for 16 mio. kroner, hvor der er oplevet stor investoropbakning. De konvertible lån er udstedt til personer i ledelsen, bestyrelsen, nytilkomne såvel som eksisterende større aktionærer. De konvertible lån på 16 mio. kroner er med til at sikre det finansielle grundlag i Pharma Equity Group yderligere og skabe vished om den fremtidige drift.

Den seneste udvikling i selskabet har også fået mediebevågenhed, hvor blandt andet MedWatch i starten af året har været ude at dække selskabet. Dette skete efter datterselskabet, Reponex, modtog en godkendelse på deres patentansøgning for RNX-051. Patentet omhandler lægemiddelkompositioner til eliminering af bakterielle promotorer af colorektal cancer ved intraluminal påføring (RNX-051). Denne metode fokuserer på nedkæmpelse af bakterielaget, også kendt som biofilm, som beskytter kræftsvulster i tyk- eller endetarmen.