Erria kunne i sin halvårsrapport tidligere i år rapportere en solid udvikling, hvor det vietnamesiske datterselskab Mermaid Maritime Vietnam havde sit bedste halvår nogensinde siden selskabets etablering i 2004.

Den positive udvikling i Mermaid Maritime Vietnam skyldtes bl.a. indgåelse af aftaler om større projekter, herunder levering af sikkerhedsudstyr til PTSC (PetroVietnam), Qatar Petroleum og britiske Harbour Energy. Meldingen var, at selskabet oplevede en stadig stærk ordreindgang og havde en god ordrebog, som rækker langt ind i 2024.

Det gode halvår for Mermaid Maritime Vietnam understregede ligeledes Errias solide position i Vietnam, hvor Erria Container Services i oktober indgik en ny 2-årig aftale med MAERSK. Aftalen omfattede containerdepoter og reparation & klargøring af containere i Vietnam. Dette samarbejde startede helt tilbage i 2013, hvorfor der er tale om et langsigtet samarbejde mellem de to parter. Aftalen mellem MAERSK og Erria inkluderer Erria Container Services’ nyeste depot, som blev indviet i juni 2023. Det nye depot er et 40.000 m2 stort ’Inland Container Depot’ i Binh Duong, som er Ho Chi Minh Citys travle ’Industrial Zone’. Etableringen af dette nye Inland Container Depot var endnu et tegn på selskabets fortsatte engagement i at være en pålidelig partner og levere de bedste logistikløsninger i Vietnam.

Mermaid blev i 2022 leverandør til Siemens Gamesa og Vestas, som begge er bidragsydere til den meget ambitiøse grønne omstilling i Sydøstasien. Mermaid har bl.a. i år leveret sikkerhedsudstyr til Siemens Gamesa Hai Long Offshore Wind projekt i Taiwan.

Erria var tidligere i november repræsenteret til en gallareception på Københavns Rådhus, hvor man netop hyldede det bæredygtige samarbejde mellem Vietnam og Danmark. I den forbindelse deltog selskabets CEO, Henrik N. Andersen, hvor indflydelsesrige personer som Kronprinsesse Mary og den vietnamesiske vicepræsident Võ Thị Ánh Xuân ligeledes deltog.