Erria meddeler i dag, at datterselskabet Mermaid Maritime Vietnam har indgået en betydningsfuld servicekontrakt til en værdi på 6 mio. kroner med en førende lokal virksomhed i Vietnam.

Denne milepæl, der omfatter servicering af 67 redningsbåde, understreger Mermaids forpligtelse til at højne sikkerhedsstandarderne i den maritime sektor. I løbet af 2023 har Mermaid vundet adskillige projekter, og denne positive udvikling forventes at fortsætte i 2024. Denne kontrakt lægger grundlaget for vedvarende vækst for Mermaid i de kommende år.

Kontraktens totale værdi på 6 mio. kroner afspejler Mermaids voksende kapacitet og ekspertise. Mermaids dedikerede team ser frem til at påbegynde arbejdet, fastholde sin pålidelighed som partner i den maritime sektor og positivt bidrage til sikkerheden og effektiviteten i Vietnam. Indgåelsen af denne aftale bekræfter Mermaid som den foretrukne servicepartner for internationale virksomheder i Vietnam.

Mermaid Maritime Vietnam offentliggjorde desuden kort før jul endnu en stor kontrakt på forventeligt 5 mio. kroner. Denne aftale blev indgået med en anerkendt, større vietnamesisk olievirksomhed vedrørende levering og installation af redningsbåde til en boreplatform. Denne kontrakt blev offentliggjort dagen efter, at Erria opjusterede sine forventninger til regnskabsåret 2023, som bliver fastholdt ifm. dagens kontrakt. Erria offentliggør årsregnskab den 12. marts 2024.