FOM Technologies har torsdag morgen meddelt, at selskabet har sat kommercielt fokus på Australien, og indleder med at føje en batteriteknologivirksomhed i Australien til kundelisten.

Aftalen er indgået gennem FOM Technologies australske distributør Scitek Australia Pty Ltd. i Sydney, og af konkurrencemæssige hensyn er navnet på kunden ikke oplyst. FOM Technologies håber, at dette salg er den første sten til at kunne realisere et langsigtet kommercielt potentiale i Australien.

Ordren ændrer ikke på FOM Technologies’ tidligere udmeldte forventninger, hvorfor selskabet fortsat forventer at nå en omsætning på 65-75 mio. kroner med et EBITDA i niveauet 2-5 mio. kroner. CEO for FOM Technologies, Michael Stadi udtaler:

Som born global virksomhed er det virkelig glædeligt, at vi nu også kan tilføje Australien på vores geografiske oversigt. Applikations områderne: Batterier, brændselsceller og P2X vokser globalt og vi følger naturligvis med. Med kommerciel eksport til Australien tilfører vi yderligere aktivitet til Asien som region, som derved udvikler sig gunstigt som de øvrige hovedområder – Nordamerika og Europa.