Freetrailer har indgået en ny aftale om levering af trailere til elektronikgiganten Elkjøp AS i Kongsberg og Notodden i Norge.

I første omgang skal Freetrailer levere 3 trailere til Elkjøp, som så i 6 måneder tester det deleøkonomiske koncept. Efterfølgende skal de egentlige samarbejdsmuligheder vurderes.

Elkjøp i Norge har i alt ca. 150 varehuse, og selskabet står også ejermæssigt bag Elgiganten i såvel Danmark som Sverige, der allerede i dag har et udbredt samarbejde med Freetrailer omfattende i alt 240 trailers fordelt på 81 varehuse. Freetrailers CEO, Philip Filipsen udtaler i denne forbindelse:

Vi er rigtigt glade for, at Elkjøp i Norge har besluttet sig for at indgå en testaftale med Freetrailer, da det er i tråd med vores internationaliseringsstrategi om at følge vores kunder til de markeder, hvorpå de er aktive. Freetrailer har allerede i dag en samarbejdsaftale med Elkjøp i Sverige og Danmark via Elgiganten, som Elkjøp ejer. Det er glædeligt at Elektronikkoncernen i Norge nu også er interesseret i undersøge værdien for deres kunder. Vores tætte lokale partnerskaber er afgørende for succesen bag vores deleøkonomisk koncept, så dem værner vi rigtig meget om.