Freetrailer meddeler i dag, at de pr 1. oktober 2022 tilpasser priserne for forhåndsreservation og forsikring på det svenske og norske marked. De stigende materialepriser er den primære årsag til pristilpasningen. Samtidigt ensrettes prisstrukturen således, at den er den samme på de nordiske markeder.

Når prisstrukturen træder i kraft vil en forhåndsreservering af en trailer koste 49 svenske og norske kroner i henholdsvis Sverige og Norge, og forsikringsprisen bliver 69 svenske og norske kroner på det svenske og norske marked. Prisændringerne ændrer ikke på Freetrailers økonomiske forventninger om at nå en omsætning på 83-85 mio. kroner med et positivt EBITDA på 16-17 mio. kroner i regnskabsåret 22/23.

Freetrailers CEO, Philip Filipsen udtaler:

Med baggrund i de markante prisstigninger på blandt andet materialer og energi, som vi alle har været vidner til igennem det seneste halve år, har Freetrailer set sig nødsaget til at hæve priserne på vores tilvalgsydelser i såvel Sverige som Norge. På den måde kan vi blive ved med at opretholde et højt serviceniveau for vores kunder og sikre, at trailerne altid er sikre og i bedst mulig stand.