Konsolidator kunne i går meddele, at de har modtaget tilsagn om det fulde beløb på 18,5 mio. kroner i deres rettede emission.

Tilsagnene er bundet op på, at Konsolidator kan sikre et langsigtet lån på mindst 11,5 mio. kroner, så der samlet bliver hentet mindst 30 mio. kroner i kapital. Forventningen er at sikre 15 mio. i et langsigtet lån, hvilket bringer den fulde finansiering op på 33,5 mio. kroner.

Konsolidator havde ved offentliggørelsen for deres finansieringsplan tidligere på måneden modtaget tilsagn om 16 mio. kroner, og har altså nu modtaget tilsagn om de resterende 2,5 mio. op til grænsen på 18,5 mio. kroner i den rettede emission.

Konsolidator har på nuværende tidspunkt et lån hos Formue Nord med tilbagebetalingsfrist den 1. september, som de ønsker at refinansiere. Selskabet forventer at kunne indfri dette lån samt have kapital til at finansiere driften i 2023.

I denne forbindelse udtaler CEO, Claus Finderup Grove:

Nu hvor de sidste 2,5 mio. kr. er blevet tegnet, forventer vi at kunne lukke de sidste 11,5 mio. kr. inden den 5. maj. Vi er utrolig glade for investorernes tillid til vores produkt og vækstrejse, hvilket selvfølgelig er afgørende for at kunne lukke en god holdbar låneaftale for Konsolidator