OrderYOYO annoncerede d. 17. juni opkøbet af app smart, hvilket selskabet gav en opdatering på ifm. halvårsregnskabet i sidste uge.

app smart blev stiftet i 2014, og er i dag markedsleder på det tyske og østrigske marked. Derudover har selskabet en smule aktivitet på det polske marked og planlagt en indtrædelse i Schweiz. Fusionen mellem OrderYOYO og app smart var effektiv fra d. 1. juli 2022, hvorfor OrderYOYO ekstraordinært også gav indblik i nøgletal for juli 2022, og dermed ikke kun første halvår.

Juli 2022 var nemlig den første konsoliderede måned for OrderYOYO og app smart. Her fremgår det, at selskabet allerede i første måned har oplevet en pæn fremgang, hvor de ved udgangen af juli havde en ARR på 177,1 mio. kroner mod 167,1 mio. kroner ved udgangen af første halvår. Udviklingen i ARR afspejler, at starten af integrationsprocessen af app smart har været vellykket, og at selskabet samlet har øget sin ARR med 10 mio. kroner.

Dermed var OrderYOYO ved udgangen af juli 2022 allerede indenfor den tidligere guidance, der lød på at nå en ARR på 175-190 mio. kroner ved udgangen af december 2022. Derfor opjusterede OrderYOYO også sine forventninger til ARR, hvor de nu forventer at nå en ARR på 180-195 mio. kroner. Fremover vil OrderYOYO begynde at udsende Trading Updates for Q1 og Q3, hvor vi den 19. oktober kan se frem til at få en opdatering på udviklingen i tredje kvartal.