OrderYOYO meddeler i dag, at man som følge af en fortsat succesfuld integration af app smart og en stærk performance i tredje kvartal opjusterer sine forventninger til 2022.

Opjusteringen indebærer, at OrderYOYO nu forventer at nå en ARR på 185-200 mio. kroner ved udgangen af 2022 mod tidligere 180-195 mio. kroner. Derudover opjusteres forventningerne til EBITDA til -5 til 0 mio. kroner fra tidligere -10 til 0 mio. kroner. OrderYOYO offentliggør en Trading Update for tredje kvartal på onsdag d. 19. oktober, hvor vi får yderligere indblik i udviklingen i tredje kvartal.

Da OrderYOYO offentliggjorde halvårsregnskab i august, var selskabet allerede ude at fortælle om den succesfulde integration af app smart. Aftalen gjorde OrderYOYO til en meget større spiller på markedet, hvor de særligt ville få en stor markedsandel på det tyske og østrigske marked samt en planlagt indtrædelse i Schweiz. Derfor opjusterede OrderYOYO ligeledes sine forventninger ifm. halvårsregnskabet, hvilket gør dagens opjustering til den anden opjustering over de seneste to måneder.