Re-Match, som i september valgte at udskyde sin børsnotering pga. markedsturbulens ifm. Evergrande, har igen søgt om optagelse til First North Premier med en 20% lavere pris sammenlignet med udbuddet i september.

Allerede på første udbudsdag mandag havde Re-Match sikret sig aktieordrer på grundudbuddet på 175 mio. kroner. Selskabet tilbyder dog også en 20 mio. overallokering af aktier, så man kan stadig få adgang til aktier.

Re-Match arbejder med genanvendelse af kunstgræsbaner. Kunstgræsbaner giver mulighed for at dyrke sport nærmest hvor som helst og i et ubegrænset omfang. Derfor stiger antallet af kunstgræsbaner verden over, hvilket medvirker til et miljømæssigt problem, når de efter ca. 10 år er nedslidte.

Denne problemstilling har Re-Match fundet en løsning på. Løsningen sparer miljøet for store mængder af CO2 og plastikaffald svarende til millioner af plastikposer. Re-Match kan nemlig gennem sin teknologi genanvende op til 95% af materialerne fra brugte kunstgræsbaner.

Re-Match’ solide forretningsmodel gør, at selskabet har indtægter gennem hele værdikæden. Selskabet modtager nemlig penge for de nedslidte kunstgræsbaner, og sælger ligeledes slutprodukterne, som kan benyttes til nye kunstgræsbaner eller andre formål. Det er samtidig smart for indehaverne af kunstgræsbanerne, da Re-Match’ løsning både er billigere og mere miljøvenlig end de traditionelle alternativer.

Læs også: Sådan tegner du aktier i en IPO.

Markedet for genanvendelse af kunstgræsbaner er både voksende og forudsigeligt. Eftersom man ved, at kunstgræsbaner ca. holder i 10 år, ved man også, at når der i 2020 blev anlagt ca. 42.000 kunstgræsbaner globalt, er der lige så mange baner i 2030, som skal bortskaffes. Med en forventelig årlig vækst på omkring 10% de kommende år, ved man, at antallet af nedslidte kunstgræsbaner vil stige tilsvarende.

Global ekspansion

Tegningsperioden hos Re-Match løber fra d. 6-17 december med en premoney-værdi på 260 mio. kroner. Re-Match ønsker at rejse 175 mio. kroner, hvoraf 133,5 mio. kroner er forhåndstegnet af et hidtil uset kerneinvestor-setup for First North, med bl.a. SEB Investment Management, AkademikerPension og LD Fonde som nye corner investors og kapitalfonden Nordic Alpha Partners, som desuden er hovedaktionær.

Pengene fra børsnoteringen skal danne grundlag for selskabets globale ekspansion, så selskabet indenfor en tidshorisont på 10 år kan have 24 fabrikker. I dag har Re-Match en fabrik i Herning, der allerede har recyclet over 110.000 tons affald svarende til over 500 mio. plastikposer, og er i fuld gang med at bygge fabrik i Holland. I USA har Re-Match allerede forhandlet den første lokation, med henblik på begyndelse af byggeri i 2022.

Læs mere på selskabets investor-side.