SameSystem har i dag meddelt, at de har indgået en ny aftale med Danmarks ældste sportskæde, Sportmaster.

Sportmaster står overfor en ekspansion og tager danske SameSystem, der tilbyder workforce-management-løsninger, med på rejsen. Valget sker på baggrund af næsten 10 års samarbejde, som har effektiviseret og lettet arbejdsbyrden for Sportmaster, når det gælder bemanding og styring af kædens ressourcer. Den over 50 år gamle danske sportskæde blev i 2019 opkøbt af Sportmaster Ltd., der med 660 butikker og 26.000 ansatte på verdensplan er en af de største spillere inden for sports-, fritids og outdoor-udstyr.

SameSystems CEO, Henrik Salicath udtaler:

Vi oplever en stor efterspørgsel fra butikker som Sportmaster, hvor medarbejderne skal yde en specialiseret og god service for at sikre konverteringer. Sportmaster er en del af high-service segmentet, der adskiller sig fra andre butikker ved at have en mere person-afhængig kunderejse, som bl.a. indebærer løbetest og rådgivning om udstyr. Kyndige medarbejdere, der kan yde specialiseret rådgivning, hænger ikke på træerne og er utroligt værdifulde for butikkerne. Derfor må butikker som Sportsmaster administrere deres personale-ressourcer med omhu – og det hjælper vi dem med.

Sportmaster er en del af SameSystems portefølje af sport- og fritidsbutikker, der bl.a. også tæller Intersport, Sportigan og Sport24. I slutningen af december 2021 annoncerede selskabet desuden Magasin som ny kunde.