Shape Robotics meddeler her til morgen, at voksende international efterspørgsel på dansk uddannelsesteknologi får Shape Robotics til at offentliggøre omsætningsforventningerne til minimum 130 mio. kroner i 2023, hvor der også forventes positivt driftsresultat.

I samme forbindelse annoncerer Shape Robotics, at de med en investering på over 26 mio. kroner pr dags dato fra Investeringsforeningen Fundamental Invest og Fundamental Fondsmæglerselskabs kunder, går ind i det nye år med en ambition om notering på Nasdaq Main Market Copenhagen. Investeringsrådgiver for Fundamental Invest, Michael Voss, forvalter i dag 2,5 mia. kroner og har 30 års erfaring med fokus på investering i danske aktier.

Den 9. september 2022 opjusterede Shape Robotics omsætningsforventningerne til 2022 med omkring 10% fra 75-85 mio. kroner til 81-93 mio. kroner. Selskabet forventer nu at omsætte for minimum 130 mio. kroner i 2023 og lande et positivt driftsresultat.

Ifølge CEO i Shape Robotics, André Fehrn, er den danske EdTech virksomhed nu moden til at forberede en notering på Nasdaq Main Market, der vil gøre Shape Robotics mere tilgængelig for internationale og institutionelle investorer. Med en stærk ledelse, stærke partnerskaber og forventet sorte tal på bundlinjen vil Shape Robotics sideløbende med forberedelserne til en opnotering, fortsætte med at omfavne markedet for uddannelses-teknologi, som oplever kraftig vækst.

Investeringsrådgiver for Fundamental Invest, Michael Voss udtaler:

Vi har fulgt Shape Robotics tæt i seks måneder og vælger nu at investere mere end 26 mio. kr. for at understøtte den videre vækstrejse. Ledelsen har en stærk faglig ballast og har vist et skarpt blik for at gribe de muligheder, som markedet for digital uddannelse byder på. Shape Robotics er med deres nøgleklare patenterede produkter og services utrolig godt placeret i en branche, der understøttes af en global digitaliseringstrend og som finansieres af enorme og allerede allokerede midler til digitalisering af undervisning.