Scandinavian Medical Solutions har endnu engang overleveret en high-end MRI-scanner til USA. Selskabet oplever, at interessen for brugt billeddiagnostisk udstyr fra Nordeuropa stadigt er stigende på det amerikanske marked.

Scandinavian Medical Solutions oplever generelt, at efterspørgslen for 3-Tesla MRI-scannere er stærkt stigende i hele verden. Detaljegraden på et billede fra en 3-Tesla scanner gør det muligt at diagnosticere med endnu højere præcision, og selskabet ser derfor en stødt stigende efterspørgsel efter denne produkttype.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner. Det er desuden tredje uge i streg, at Scandinavian Medical Solutions offentliggør et salg i USA i henhold til selskabets kommunikationspolitik.

Scandinavian Medical Solutions’ CEO, Jens Krohn udtaler:

Patienter verden over er begyndt at stille højere krav til diagnosticering og behandling, og derfor er det vigtigt for hospitaler i ind- og udland at kunne tilbyde den højest mulige kvalitet. Vi forventer derfor også, at efterspørgslen efter MRI-systemer med høj magnetstyrke vil blive mere efterspurgt i de kommende år.