Scandinavian Medical Solutions meddeler i dag, at de netop har leveret en brugt Philips 3T MRI-scanner til en kunde fra Mellemøsten.

En scanner af denne type vil danne og udvikle et nyt benchmark i Mellemøsten og understøtte den videre udvikling inden for diagnosticering og healthcare services. Scannerens specifikationer sikrer, at hospitalet i de næste mange år fremover kan diagnosticere med større sikkerhed grundet scannerens funktionalitet og tårnhøje billedkvalitet.

Salget udgør et større beløb end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 3,5-5,0 mio. kroner. Scandinavian Medical Solutions har desuden offentliggjort to millionordre tidligere i juli måned, som begge var i intervallet 2,0-3,5 mio. kroner.

Scandinavian Medical Solutions har tidligere på måneden opjusteret sine forventninger, hvorfor selskabet nu forventer at nå en omsætning på 160-175 mio. kroner fra tidligere 150-165 mio. kroner i indeværende regnskabsår. Guidance til EBITDA blev desuden opjusteret til 19,5-21,5 mio. kroner fra tidligere 18,5-20,5 mio. kroner.