SPENN Technology beskæftiger sig med en mission, der rækker bredt. I verden er der hele 1,7 mia. mennesker, som står udenfor det finansielle system. I Danmark er dette ikke en problematisering, men det betyder, at der på verdensplan er mange mennesker, som ikke har adgang til bankkonto.

Det er disse 1,7 mia. personer, som SPENN henvender sig til. SPENN estimerer, at deres systemer kan hjælpe op mod 65% af dem, der ikke har adgang til det finansielle system. Det er altså 1,1 mia. mennesker, som SPENN estimerer, at deres system ville kunne hjælpe.

Adgangen til det finansielle system er vigtigt for at kunne skabe et økonomisk fundament, om det gælder at have sine midler sikret på en bankkonto, at kunne låne penge på ordentlige vilkår eller noget helt tredje, som vi ikke tænker over til hverdag. I takt med en øget middelklasse på disse markeder, må der forventes en større efterspørgsel efter et finansielt system.

På nuværende tidspunkt oplever SPENN allerede en stigende efterspørgsel efter den løsning, som SPENN har udviklet. I Nigeria har SPENN f.eks. indgået et større samarbejde, hvor SPENNs system skal stå for blandt andet offentlige udbetalinger. Når der ses på den internationale scene, er der et stort marked, hvor nuværende løsninger på markedet ikke dækker de lande, der ikke er særligt godt inkluderet i det etablerede finansielle system.

Det er også medårsag til, at SPENN på kort tid har fået mere end 1,3 mio. registrerede brugere, der tilsammen laver mere end 6 mio. månedlige transaktioner. Dette er også blevet anerkendt af blandt andre Mastercard, hvor alle SPENN Mobile Wallet brugere kan få udstedt et digitalt Mastercard, der kan sikre betalingsmuligheder for alle SPENN brugere alle steder, hvor Mastercard accepteres.