Trophy Games kunne i går aftes meddele, at de nu gennemfører sit andet opkøb. Selskabet er nemlig indgået en aftale om at erhverve 100% af aktierne i Tiny Titan Studio, som er en canadisk spiludvikler.

Spillene hos Tiny Titan er målrettet mobilenheder, og Trophy Games forventer, at opkøbet vil understøtte selskabets fremtidige vækst gennem udvidelse af produktporteføljen. Trophy Games opkøber Tiny Titan eksklusiv pc-porteføljen og medarbejdere, og aftalen forventes at være lukket d. 31. december.

Selskabet blev stiftet i 2014 i Ontario i Canada og har siden da udgivet 10 kritikerroste spiltitler, der over årene har fået mere end 25 millioner downloads på verdensplan. Trophy Games’ CEO, Søren Gleie udtaler:

Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes os at lukke handlen med Tiny Titan. De har bygget en stærk portefølje af populære spil i arcade-genren, der har fået 796.757 organiske downloads de seneste tre måneder på Google Play alene og samtidig har et positivt cash flow. Tiny Titan forventes at generere en omsætning på DKK 2,8m i kalenderåret 2021. Vi tror, vi kan forbedre monetisation af spillene og gøre god brug af deres assets. Det kan være med til at skabe en stærk indtægtsstrøm i mange år fremad for Trophy Games – og være endnu en god langtids-spiloplevelse for vores brugere oveni vores egen nuværende portefølje af spil.