Analyst Group har i dag udgivet deres analyse af Trophy Games.

I analysen vurderer Analyst Group, at en fair pris per aktie er 9,1 kroner. I skrivende stund er aktien i kurs 7,29, hvorfor Analyst Group ser en potentiel upside på 25%.

Da Trophy Games offentliggjorde sin virksomhedsbeskrivelse ifm. børsnoteringen, meddelte Trophy Games, at de i 2023 venter at nå en omsætning på 110,48 mio. kroner. Analyst Group vurderer, at Trophy Games godt kan leve op til disse forventninger, og forventer ligeledes, at lanceringen af selskabets Warhammer-spil vil blive en succes.

Analyst Group estimerer, at Trophy Games vil opleve en signifikant fremgang i antallet af aktive brugere de kommende kvartaler. Dette er blandt andet baseret på, at Warhammer-spillet for kort tid siden er udgivet på Google Play i en tidlig version i Filippinerne. Samtidig udvikler Trophy Games på sine spil, og har været dygtige til at integrere opkøbet af Xombat.

I analysen angiver Analyst Group, at en af de største risici for Trophy Games er at finde nye kvalificerede medarbejdere, hvorfor de kan være nødt til at kigge mod udlandet for at finde de nødvendige kræfter, og ikke kommer til at udskyde lanceringer for nye spil eller lignende.

Du kan finde rapporten fra Analyst Group her.