En forholdsvis rolig uge på den danske vækstbørs er nu slut, og vi kan se tilbage på ugens udvikling, hvor der trodsalt har været flere spændende nyheder at se nærmere på.

Swiss Properties Invest havde torsdag sin første handelsdag på First North. Aktien blev tegnet til kurs 107,5, og aktien lukkede fredag i kurs 123,84 svarende til en stigning på 15%. Helt i toppen slutter Seluxit efterfulgt af LED iBond og CS MEDICA.

LED iBond har annonceret en ny strategi, efter selskabet for kort tid siden ansatte en ny administrerende direktør. Med den nye strategi blev selskabets guidance også revideret, og selskabet forventer nu at nå en omsætning på 5-10 mio. kroner mod tidligere 10-30 mio. kroner. CS MEDICA har været ude med flere nyheder, heriblandt at de øger tilstedeværelsen på Amazon, da flere af selskabets produkter nu vil være tilgængelige på Amazon i Tyskland.

Wirtek slutter ugen med en stigning på 3%, efter selskabet har underskrevet en omfattende, ikke-bindende aftale om at købe et profitabelt og vækst-orienteret softwareselskab, der leverer IT outsourcing ydelser, der komplementerer og udbygger Wirtek’s eksisterende ydelser. Det forventede opkøb er i tråd med Wirtek’s Accelerate25XL strategi og udbygger Wirteks konsulentydelser samt understøtter den internationale salgsekspansion. Opkøbet vil tilføre Wirtek ca. 15 nye kollegaer med højt specialiserede kompetencer.

Mdundo har offentliggjort, at de havde 20,3 mio. aktive månedlige brugere i juni, hvilket dermed overgår selskabets opjusterede forventninger om at nå 19-20 mio. månedlige aktive brugere i juni. Brain+ har meddelt at Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige er gået sammen om et nyt tiltag indenfor digital terapi. Tiltaget er verdens første samarbejde mellem lande for at ensarte digitale sundhedsstandarder, som bruges til at evaluere kvaliteten af digitale sundhedsløsninger.

ViroGates slutter nederst med et fald på 17%. Selskabets administrerende direktør, Jakob Knudsen har i løbet af ugen købt aktier for omkring 400t kroner. Jobindex er desuden faldet 3%, efter selskabet har nedjusteret sine forventninger.