Endnu en børsuge er overstået, og vi kan se tilbage på ugens udvikling på tværs af de danske vækstbørser, hvor Curasight slutter i toppen med en stigning på 33%.

Ugen har også budt på tocifrede procentstigninger til SameSystem, NORD.investments, CS MEDICA, DanCann Pharma, Risk Intelligence, FastPassCorp, Conferize, MapsPeople og Cessatech. Blandt disse selskaber har der bl.a. været nyt fra CS MEDICA, hvor selskabets CEO, CFO og COO har købt aktier for i alt ca. 473t kroner.

Flere af disse selskaber har også været regnskabsaktuelle, hvilket bl.a. gælder FastPassCorp. I den forbindelse kunne selskabet præsentere en ARR på 7,6 mio. kroner, hvilket svarede til en vækst på 3% ift. året før. Conferize har desuden også været med regnskab, hvor selskabet udtalte sig positivt omkring fremtiden trods det lave resultat med en omsætning på blot 209t kroner i 2022.

Ugen har desuden budt på en opjustering fra både Erria og FOM Technologies, som slutter ugen med en kursudvikling på hhv. -1% og 2%. Erria har også præsenteret sine forventninger til 2023, hvor de forventer at løfte omsætningen til 170-185 mio. kroner. Efter de opjusterede forventningerne, venter selskabet at nå en omsætning på 155-160 mio. kroner i 2022.

Hove og Trophy Games har begge oplevet en kursstigning på 4% gennem ugen. Hove har meddelt, at de påbegynder Hove Carry and Hove Smart Lube test på en containerterminal beliggende i Norge. Trophy Games har været ude med to meddelelser. Først meddelte selskabet, at Shipping Manager, som er selskabets nye spil i deres transportserie, har fået en fantastisk start. Senere på ugen udgav Trophy Games et CEO Letter med fokus på deres opkøb af Tiny Titan Studios, der blev opkøbt for ca. 14 måneder siden.

I bunden denne uge slutter Happy Helper, der har oplevet et fald på 17%. Happy Helper har offentliggjort nøgletal for aktiviteten på den digitale platform i februar 2023, hvor de formidlede 2.752 rengøringer på det danske marked og 103 rengøringer på det tyske marked. Udviklingen på det danske marked svarede til en tilbagegang på 16% ift. samme periode sidste år.