Det har været en travl måned hos WindowMaster, der på det seneste har udsendt en række nyheder, som bl.a. vedrører et af selskabets største projekter nogensinde.

WindowMaster agerer på det globale marked, hvilket den seneste måneds nyhedsstrøm har afspejlet. I starten af juni meddelte selskabet, at de har indgået et nyt partnerskab i Bulgarien, og knap to uger senere blev et partnerskab i Holland offentliggjort. På det danske marked har WindowMaster desuden vundet en kontraktordre med det nye Nordsjællands Hospital i Hillerød.

I sidste uge kunne WindowMaster berette om en positiv udvikling på det franske marked, hvor selskabet havde vundet en rammeordre fra en eksklusiv lokal partner. Den franske byggeindustri er et relativt nyt marked for WindowMaster, og ifm. rammeordren kunne selskabet fortælle om en positiv markedsudvikling, der har resulteret i en stigende efterspørgsel på selskabets produkter.

Dagen efter meldingen om udviklingen i Frankrig kunne WindowMaster offentliggøre et af de største projekter i selskabets historie, nemlig Space House i London. Den ikoniske bygning står overfor en omfattende renovering, som kommer til at sætte nye standarder for fremtidens kontordesign.

I forrige måned kunne WindowMaster desuden præsentere vundne kontrakter i USA, Tyskland og Danmark, men måtte dog nedjustere forventningerne grundet en enkelt stor kunde, hvor ordreindgangen var i indeks 59 ift. det budgetterede niveau. Ifm. justeringen fremgik det, at den resterende del af forretningen, som dækker OTC-salget og service-business, udvikler sig som forventet, ligesom pipelinen på alle markeder vokser planmæssigt – dog med en udskudt tidshorisont. I dag forventer WindowMaster dermed at nå en omsætning på 240-250 mio. kroner i 2023 med et positivt EBITDA på 14-19 mio. kroner. I skrivende stund handles aktien til en markedsværdi på ca. 86 mio. kroner.