WindowMaster offentliggjorde tirsdag denne uge, at selskabet har vundet en stor kontrakt omhandlende renovering af en stor kommuneejet bygning i Danmark.

Kontrakten omfatter levering og idriftsættelse af de tilpassede kontrolsystem til større bygninger, NV Advance®, og er en af selskabets mest omfattende seneste ordrer. Samtidig vil WindowMaster erstatte det eksisterende ventilationssystem, levere projektets BMS (Building Management System) samt supportere med en række installationsydelser og levere nyt udstyr og dokumentation sammen med den løbende projektledelse.

Samtidig var bæredygtighed et vigtigt parameter i forbindelse med valget af WindowMaster. Det indebærer bl.a. WindowMasters fokus på at reducere CO2-udledningen, forbedre produkternes levetid samt selskabets takeback-system, der sikrer, at materialerne bliver sorteret og genanvendt i værdikæden eller brugt i nye produkter.

I sidste uge offentliggjorde WindowMaster ligeledes nyheden om, at selskabet havde vundet en kontrakt i forbindelse med renoveringen af Skolen på Islands Brygge.