WindowMaster har i dag offentliggjort, at selskabet har vundet en ordre, der involverer en af de højeste bygninger i Island.

Den nye ordre indebærer levering af 400 WMX 804 kædemotorer, 40 WCC 310 PLUS MotorControllere med touchskærm og 40 Fieldbus card KNX interfaces. De eksisterende aktuatorer og styringer vil blive udskiftet, og dermed forbedres de naturlige ventilationsløsninger i bygningen markant. De nye produkter fra WindowMaster vil blive installeret i den bemærkelsesværdige bygning i Reykjavik i løbet af 2024.

WindowMaster har i løbet af fjerde kvartal 2023 offentliggjort en række ordrer, der udover dagens ordre inkluderer en historisk ordre til Climatic by WindowMaster, der involverer eftermontering af faldsikring, en stor kontrakt omhandlende renovering af et dansk rådhus samt en kontrakt i forbindelse med den omfattende renovering af Skolen på Islands Brygge i København.

WindowMaster var i sidste uge ude at nedjustere sine forventninger til 2023, men beskrev samtidig, at de forventer at nå en omsætningsvækst på 5-10% i 2024. Derudover overvejer selskabet muligheden for at rykke op på hovedbørsen inden udgangen af 2026.