Wirtek afholdte onsdag generalforsamling, hvor Martin Dommerby Kristiansen blev valgt ind i bestyrelsen. Det betyder samtidig, at Wirteks administrerende direktør, Michael Aaen, træder tilbage fra bestyrelsen for at sikre god selskabsledelse og uafhængighed af bestyrelsen.

Martin Dommerby Kristiansen er en dygtig leder med erfaring fra bl.a. softwareservices, forretningsstrategi, digitalisering, salg og markedsføring. Martin Dommerby Kristiansen har mere end ti års erfaring med bestyrelsesarbejde, mens han også har været CEO i mere end 20 år i teknologibranchen.

Den viden som Martin Dommerby Kristiansen har opbygget, hvor han bl.a. har skabt succesfulde salgs- og marketingteams til at drive vækst og internationalisering, kan nu komme Wirtek til gode. Wirtek har en konkret strategi frem mod 2025, som er navngivet Accelerate25XL, som Martin vil spille en central rolle i at komme i mål med.

Ifm. udskiftningen i bestyrelsen udtaler CEO og nu tidligere bestyrelsesmedlem, Michael Aaen:

Vi er meget glade for at byde Martin Dommerby Kristiansen velkommen til vores bestyrelse. Hans erfaring og kompetencer stemmer perfekt overens med Wirtek’s vision og værdier. Hans ekspertise inden for internationalt salg og marketing, kombineret med hans erfaring inden for forretningsstrategi og relationsopbygning, vil være uvurderlig, når vi fortsætter med at vokse og udvide vores tjenester globalt.

Til generalforsamlingen blev Kent Mousten Sørensen genvalgt som formand, mens Jens Uggerhøj blev genvalgt som bestyrelsesmedlem. Forslaget om at udbetale et udbytte på 0,42 kroner blev tilmed godkendt, og vil inden længe tikke ind på investorernes konti.