fbpx

Relesys

Introduktion til Relesys Platformen

Om Relesys

Relesys er en dansk SaaS-virksomhed, som har udviklet en løsning der hjælper virksomheder med deres interne kommunikation, træning og drift. Kort fortalt, så erstatter Relesys forældede intranet, opslagstavler, uautoriserede sociale netværksgrupper, ringbind og utallige operationelle værktøjer med en all-in-one-kommunikations-, lærings-og performance platform.

Selskabet har allerede påvist sit internationale potentielle ved at have en platform, som understøtter mere end 20 forskellige sprog, og med brugere i mere end 80 lande. Relesys har en ledende position på markedet, bl.a. benytter langt størstedelen af de ansatte i dagligvarebranchen i Danmark løsningen fra Relesys som er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov.

Overordnet er selskabets nøglemarkeder Danmark, Holland og Sverige. Blandt selskabets kunder kan nævnes en lang række af velkendte og markedsledende virksomheder herunder Matas, Hummel, Normal, Sunset Boulevard, Salling Group, Fitness World, Royal Unibrew, Vestas og mange flere.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Relesys’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden december 2021.

CEO: Jesper Roesgaard

Jesper Roesgaard har mere end 18 års erfaring fra Dagbladet Børsen, hvor han har varetaget en række forskellige lederstillinger. I sin tid på Børsen har han blandt andet haft ansvaret for både håndbogsudgivelser og kurser. Jespers erfaringer spænder bredt fra både ledelse, konceptudvikling og salg.

IR-kontakt: jero@relesys.net & mala@relesys.net

Jesper CEO