Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs. Øverst slutter Impero, CS Medica, ViroGates, Trophy Games og MapsPeople.

Trophy Games har meddelt, at Airline Manager 4 nu er tilgængeligt på Microsoft Store, hvilket giver adgang til at spille på en PC med Windows 10 eller 11. Det sker efter en succesfuld lancering på Steam for kort tid siden, hvor spillet allerede sælger for 100k kroner om måneden.

Når Airline Manager er fuldt etableret på Microsoft Store, forventes det at nå samme eller højere omsætningsniveau. Det daglige antal spillere på Airline Manager 4 er mere end tredoblet siden Trophy Games opkøbte Xombat, og har omkring 40.000 daglige brugere.

Jobindex har opjusteret sine forventninger, så de nu venter at nå en omsætning i niveauet 400 mio. kroner mod tidligere 380 mio. kroner. Samtidig hæves forventningerne til driftsoverskuddet før renter og skat til niveauet 150 mio. kroner mod tidligere 130 mio. kroner.

FOM Technologies har også opjusteret sine forventninger. Det sker efter en stærk global efterspørgsel efter FOM Technologies’ forskningsudstyr og højteknologi, så selskabet nu forventer at nå en omsætning på 18-21 mio. kroner mod tidligere 16-20 mio. kroner. Til sammenligning omsatte FOM Technologies i 2020 for 6,8 mio. kroner.

Copyright Agent har annonceret endnu en kontrakt. Denne gang er det med Aller Media, som er Sveriges førende udgiver inden for magasiner og ugeblade. Aller Media er den første store enterprise-kunde til at indgå samarbejde om beskyttelse af journalistisk drevet tekstindhold og artikler med Copyright Agents tekstbeskyttelsesprodukt.

Det er også en spændende periode blandt os IPO-interesserede. Tegningsperioden er lige nu i gang hos Scandinavian Medical Solutions og Movinn. Q-Interline og Hove har ligeledes udsendt deres intention to float.