En begivenhedsrig uge med flere regnskab på den danske vækstbørs er nu overstået, og slutter med Impero i toppen med en stigning på 49%.

Impero-aktien oplevede fredag en stigning på over 60% uden der umiddelbart var noget selskabsnyt. Likviditeten i aktien var på knap 20.000 kroner gennem dagen, og 20 minutter før luk blev der handlet syv aktier, som sendte aktien op fra kurs 9,24 til ugens lukkekurs på 11,75.

Flere aktier slutter ugen med tocifrede procentstigninger, herunder Curasight, Enalyzer, Astralis, Cessatech, Fastpasscorp, Freetrailer, Danish Aerospace Company, Odico og DanCann Pharma. Freetrailer er blevet kåret som årets E-handelsvirksomhed i kategorien ”Bedste B2C-virksomhed med online-omsætning under 100 mio. kroner” i 2022. DanCann Pharma har offentliggjort regnskab for første kvartal, hvor selskabet kunnet berette om positive testresultater fra produktionsfaciliteterne og at kommercialiseringen af selskabet skrider frem som planlagt.

MapsPeople og Scandinavian Medical Solutions er steget hhv. 8% og 6% gennem ugen. MapsPeople kunne i deres Q1 regnskab præsentere en ARR-vækst på 55%, hvor de samtidig fastholdte deres forventninger til helåret. Scandinavian Medical Solutions kunne ligeledes fastholde deres forventninger, da de præsenterede regnskab for første halvår af deres skæve regnskabsår. I første halvår har SMS realiseret en omsætning på 51,9 mio. kroner samt et EBITDA på 5,8 mio. kroner.

CS MEDICA har ligeledes været regnskabsaktuelle, hvor selskabets CFO, Gitte Lund Henriksen, samme dag købte aktier for omkring 160.000 kroner. I regnskabet fik vi en opdatering på CS MEDICA’s mange begivenheder gennem kvartalet, samt hvad der er sket i den efterfølgende periode, hvor selskabet bl.a. har indgået en distributøraftale til en værdi af 133,4 mio. kroner for de første tre år. Aktien er steget 4%.

NORD.investments slutter ugen med en lille stigning på 1%. Det sker på trods af en nedjustering grundet usikkerheden på de finansielle markeder. I 2022 forventer NORD nu at nå en omsætning på 5,4-7,6 mio. kroner mod tidligere 7,5-9,1 mio. kroner. Audientes har også være ude med et par nyheder, herunder regnskabet for første kvartal, hvor selskabet har realiseret deres første omsætning i selskabets historie samt annonceret intentionen om at skifte fra First North til Spotlight.