En volatil uge på aktiemarkedet er overstået, og de store udsving har heller ikke været en undtagelse for aktierne på den danske vækstbørs.

Øverst slutter Brain+ med en stigning på 58%. Brain+ har haft medvind efter selskabet i sidste uge annoncerede, at de allerede er klar til at lancere deres første produkt i slutningen af 2022. Derudover har de på fredagens ekstraordinære generalforsamling styrket bestyrelsen markant med tre internationale profiler, der skal bidrage til selskabets kommende kommercialisering.

Q-Interline, Donkey Republic og Relesys slutter ligeledes ugen med tocifrede procentstigninger. Q-Interline og Donkey Republic var begge regnskabsaktuelle i forrige uge, mens Relesys offentliggjorde regnskab mandag i denne uge. Her kunne Relesys berette om en vækst i ARR på 40% YoY, og havde således en ARR på 38,2 mio. kroner ved udgangen af første halvår. Relesys nærmer sig dermed sine forventninger om at nå en ARR på 40-42 mio. kroner ved årets udgang.

FOM Technologies og DecideAct slutter begge ugen med en stigning på 7%. FOM startede ugen med at levere et stærkt regnskab, hvor de mere end fordoblede omsætningen sammenlignet med samme periode sidste år og opjusterede sine forventninger. DecideAct offentliggjorde regnskab lørdag d. 27. august, hvor de præsenterede en ARR-vækst på 73% i første halvår sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, og senere på ugen offentliggjorde en kontrakt med Saint Luke’s Place i Canada.

I den anden ende slutter flere af aktierne også med tocifrede procentfald. Hårdest er det gået udover DanCann Pharma og LED iBond, som er faldet hhv. 62% og 32%. DanCann har offentliggjort regnskab for andet kvartal, hvor selskabet kort efter annoncerede en emission til kurs 0,6. Her vil DanCann hente omkring 28,5 mio. kroner, hvor der er givet tilsagn om de første 77%.

Generelt har det været en begivenhedsrig uge med mange nyheder. Du kan læse om flere af ugens nyheder her.