Det er blevet weekend, og vi kan se tilbage på ugens udvikling på de danske vækstbørser, hvor de røde farver har domineret.

I toppen slutter ViroGates, som er steget 24% gennem ugen. ViroGates kunne fredag annoncere positive resultater fra et klinisk forsøg, der viste, at deres produkt kunne bruges til at redde liv ved tidligt at pege på patienter som skal have antibiotika i forbindelse med alvorlig blodforgiftning (sepsis), hvilket blev præsenteret på European Shock Konference i Wien i Østrig.

Seluxit har ligeledes haft en god uge med en stigning på 21%. Seluxit startede ugen med at annoncere en betydelig ordre på over 800.000 kroner fra en centraleuropæisk elmålerleverandør på udvikling af avancerede radiomoduler til realtids- og afregningsrelevant dataopsamling. Hydract og STENOCARE følger efter og er steget hhv. 15% og 10%.

Scandinavian Medical Solutions er steget 9%, efter selskabet har opjusteret sine forventninger for fjerde gang i dette regnskabsår som følge af en stadigt stingende interesse og efterspørgsel efter selskabets brede produktportefølje. Scandinavian Medical Solutions forventer nu at nå en omsætning på 180-195 mio. kroner fra tidligere 160-175 mio. kroner med et EBITDA på 20-23 mio. kroner fra tidligere 19,5-21,5 mio. kroner. BactiQuant er desuden steget 8%, og har succesfuldt gennemført sin emission, der blev overtegnet, og sikrede BactiQuant 13,7 mio. kroner før omkostninger.

Alefarm Brewing er faldet 5% gennem ugen, og præsenterede i starten af ugen yderligere vækst i selskabets ølklub, der allerede er vokset 50% sammenlignet med udgangen af juli 2023. Det betyder, at Alefarm Brewing nærmer sig en ARR på 1,5 mio. kroner i sin ølklub, og forventer fortsat vækst. Movinn er faldet 7%, og har annonceret, at selskabet lancerer i den svenske by Ludvika, som bliver den tredje svenske by i selskabets portefølje, der allerede inkluderer Malmø og Lund.

Odico-aktien er faldet 8%, og meddelte onsdag, at selskabet har modtaget en ordre fra den anerkendte entreprenør Kaj Bech A/S. Helt i bunden slutter DecideAct med et fald på 45%, efter selskabet tidligere på måneden hentede 12 mio. kroner gennem en emission, hvor der kunne tegnes aktier i kurs 2.