Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs, hvor flest aktier slutter ugen i grønt.

Helt i toppen er SPENN Technology, som er steget 45%. SPENN er i løbet af ugen indgået en aftale med I&M Bank i Uganda. Aftalen indebærer en 5-årig aftale, der som minimum vil genere 8,5 mio. kroner i omsætning for SPENN.

Audientes, Penneo og Copyright Agent har også alle haft en god uge med stigninger på hhv. 24%, 19% og 17%. Penneo har præsenteret foreløbige tal for regnskabsåret 2021, hvor det fremgik, at selskabets foreløbige EBITDA udgør -14,1 mio. kroner sammenlignet med det guidede interval på -15 til -20 mio. kroner. Samtidig udgør den foreløbige ARR 55,5 mio. kroner, hvor selskabet guidede i intervallet 54-57 mio. kroner.

Copyright Agent har annonceret, at de ekspanderer til Sydamerika med åbningen af det chilenske marked. Med udvidelsen servicerer Copyright Agent i alt 14 markeder på tre kontinenter. Åbningen af flere nye markeder og de seneste kontrakter med fire internationale kunder illustrerer effektiviteten af Copyright Agents entreprisestrategi.

I den anden ende slutter Shape Robotics med et fald på 9%. Selskabet har meddelt, at deres CFO, André Fehrn stopper ved udgangen af marts måned. Shape Robotics er fortsat steget over 40% i år. Odico og RISMA har ligeledes annonceret ændringer i ledelsen. Odico har ansat Henrik Jacobsen som ny CEO med tiltrædelse d. 1. april. RISMA har ansat Jacob Halberg som ny CFO med tiltrædelse fra d. 1. marts.