Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs.

Øverst slutter Shape Robotics, som stiger 23%. Shape Robotics kom tirsdag med en markant opjustering, så de nu forventer at nå en omsætning på 60-70 mio. kroner i 2022 mod tidligere 42-47 mio. kroner. Det sker efter selskabet har modtaget en stor ordre ifm. det rumænske skoleprojekt, hvor Shape Robotics nu skal levere 100 såkaldte SmartLabs.

Astralis er steget 5%, og er indgået en omfattende samarbejdsaftale med Stimorol. Aftalen er en toårig aftale, hvor Stimorol bliver officiel partner for selskabets Counter-Strike hold, både pro-holdet og for talenterne, hvor Stimorol får plads på trøjen samt Astralis Nexus ved Tivoli i København.

SameSystem er faldet 1%, og har annonceret to nye aftaler. Først meddelte SameSystem, at de har indgået en ny aftale med Sportmaster, som er Danmarks ældste sportskæde. Senere på ugen annoncerede SameSystem, at de er indgået en aftale med Hugo Boss, der omfatter alle deres butikker i Spanien og Portugal. Hugo Boss er et globalt anerkendt brand med over 13.800 medarbejdere på verdensplan, og med aftalen vil SameSystems WFM-løsning blive implementeret i 107 Hugo Boss-butikker på tværs af de to lande.

Dataproces er også faldet 1%, og har indgået en kontrakt med en større sjællandsk kommune. Med kontrakten, bruger halvdelen af landets kommuner nu en eller flere af Dataproces’ SaaS-løsninger. Copyright Agent og CS MEDICA er faldet 3%. Copyright Agent har udvidet med Spanien og Tjekkiet, og er dermed nu aktive i 16 markeder på 3 kontinenter. CS MEDICA har været ude med flere nyheder, og har blandt andet leveret Q1 regnskab for selskabets skæve regnskabsår, hvor de fastholder sine forventninger om at omsætte for 50 mio. kroner i indeværende regnskabsår.

Digizuite er faldet 10%, og har meddelt, at de er blevet udnævnt som ”Strong Performer” i kategorien Digital Asset Management i en ny rapport fra Forrester, der er et anerkendt analysehus.