Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på de danske minibørser. Øverst slutter Curasight og Shape Robotics, som begge stiger over 20%.

Shape Robotics meddelte torsdag, at de ønsker at overtage EdTech virksomheden StoryKids. Shape Robotics har samarbejdet med StoryKids siden 2019, og med købet vil Shape Robotics styrke sin position i Rumænien, hvor der efter planen skal bygges et betydeligt antal robotlaboratorier på skoler i de kommende år.

OrderYOYO har også haft en god uge med en stigning på 7%. OrderYOYO har meddelt, at de et halvt år før planen træder ind på det tyske marked gennem opkøb af virksomheden, Happz.

En række selskaber har også præsenteret regnskab. Dette gælder Donkey Republic, Jobindex, BactiQuant, Risk Intelligence, Audientes, Scape Technologies, Stenocare, ViroGates, Cessatech og Scandion Oncology.

I den røde ende slutter flere selskaber med et fald på over 10%. Dette gælder blandt andet Hydract, som har nedjusteret sine forventninger. Hydract forventer nu at nå en omsætning på 10-12 mio. kroner mod tidligere 16-20 mio. kroner og et resultat før skat på -7 til -8 mio. kroner mod tidligere -4 mio. kroner.