Endnu en begivenhedsrig uge på de danske vækstbørser er nu overstået, hvor Odico slutter i toppen med en stigning på 29%.

Odico har annonceret deres samarbejde med Aarsleff og Peri Danmark på en del af det prestigefyldte byggeprojekt, “The Dome”, ved AroS Museum i Aarhus. Projektet sigter mod at levere innovative løsninger ved hjælp af Odicos unikke støbeformsteknologi til at imødekomme behovene hos branchens førende aktører og muliggøre komplekse in situ betonkonstruktioner.

BactiQuant og DecideAct har ligeledes haft en god uge på aktiemarkedet med stigninger på hhv. 23% og 13%. BactiQuant præsenterede mandag et trading statement for andet kvartal 2023, hvor det fremgik, at selskabet har løftet omsætningen med 22% i første halvår 2023 sammenlignet med samme periode sidste år. Senere på ugen kunne BactiQuant meddele, at de leverer endnu et udstyr til SLB – verdens største teknologivirksomhed indenfor olie og gas.

Hove, FOM Technologies og Scandinavian Medical Solution er steget hhv. 9%, 8% og 7%. Hove har fortsat den positive nyhedsstrøm af ordrer, mens både FOM Technologies og Scandinavian Medical Solutions har opjusteret sine forventninger. FOM opjusterede sine omsætningsforventninger efter en rekordstor ordre på et tocifret millionbeløb, hvorfor selskabet nu forventer at nå en omsætning på 65-75 mio. kroner i 2023 fra tidligere 55-60 mio. kroner. Scandinavian Medical Solutions forventer nu at nå en omsætning på 160-175 mio. kroner med et positivt EBITDA på 19,5-21,5 mio. kroner fra tidligere 150-165 mio. kroner og 18,5-20,5 mio. kroner.

RISMA har annonceret, at de per 30. juni 2023 har solgt 16 CSCR løsninger, som er i overensstemmelse med selskabets forventninger, dog i den højere ende, og løsningen forventes at bidrage til væksten det kommende år. Wirtek har desuden indgået et nyt partnerskab med ENEVO Group, hvilket understreger selskabets solide position som leverandør af IT-løsninger til energisektoren.

I bunden denne uge finder vi Astralis med et fald på hele 45%, efter selskabet har præsenteret sine planer om en afnotering. Det bliver potentielt den ottende afnotering på First North i 2023, hvor vi senest har sagt farvel til Enalyzer, Jobindex, Re-Match og Copyright Agent.