Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs, hvor de røde farver har domineret.

I toppen slutter Q-Interline, CS Medica og Audientes med stigninger på hhv. 15%, 12% og 8%. Q-Interline har i løbet af ugen opjusteret sine forventninger til 2021 på baggrund af bedre salgs- og ordreindgang på det store marked i Tyskland og i Skandinavien. Nu forventer Q-Interline at nå en omsætning på 27,9-28,9 mio. kroner mod tidligere 26,9 mio. kroner. Samtidig opjusteres EBIT til -3,7 til -4,3 mio. kroner mod tidligere -4,6 mio. kroner efter udgifter til børsnoteringen.

Audientes har meddelt, at de er gået ind i den indledende fase af masseproduktion af Ven™, og har sendt de første salgbare enheder til det indiske marked. Selskabets ordrebog vokser dag for dag, og Audientes er ligeledes begyndt at intensivere marketing- og salgsaktiviteterne.

WindowMaster stiger 6% efter selskabets ledelse har opkøbt aktier i selskabet. WMa Holding Aps har købt aktier svarende til næsten 0,5 mio. kroner. Konsolidator stiger 1%, og har meddelt, at selskabet kort efter lanceringen af det nye partnerprogram har hentet sin første kunde gennem en referral partner. Referral partnere er en del af Konsolidators nyligt annoncerede salgsstrategi.

Re-Match slutter ugen i samme kurs som i forrige uge. Re-Match har meddelt, at de i 2021 har genbrugt ca. 26.000 tons materiale, hvilket er en vækst på 22% sammenlignet med 2020. Samtidig kan selskabet konkludere, at produktionsniveauet er konsekvent over forventningerne, hvilket skaber et godt fundament for, at de kommende fabrikker kan levere som planlagt.

DanCann Pharma falder 3%. Selskabet har præsenteret lovende analyseresultater fra selskabets produktionsmiljø, hvor de har reduceret antallet af cannabis varianter fra 95 til ni gennem deres foreløbige test. Ambitionen om at komme på markedet med in-house produceret biomateriale i løbet af 2022 er blevet yderligere understøttet af disse analyseresultater.

Wirtek falder 4%, og har opjusteret sine forventninger i løbet af ugen på baggrund af foreløbige og ikke-reviderede finansielle resultater for regnskabsåret 2021. Wirtek forventer nu at nå en omsætning på 45,6 mio. kroner mod tidligere 44,5-45,5 mio. kroner. EBITDA forventes samtidig at ende på 6,1-6,3 mio. kroner mod tidligere 5,9-6,3 mio. kroner.

I bunden slutter Nexcom, Seluxit og Movinn. Seluxit har i løbet af ugen nedjusteret sine forventninger og leveret halvårsregnskab for sit skæve regnskabsår. Derudover har selskabet igangsat rekruttering af en CSO. Seluxit forventer nu at nå en omsætning på 6-8 mio. kroner mod tidligere 12 mio. kroner. EBITDA forventes samtidig at ende på -1 til -2 mio. kroner mod en tidligere forventning om at komme tæt på at levere et positivt EBITDA.