Det er blevet fredag aften, hvorfor vi kan se tilbage på ugens udvikling på den danske vækstbørs, hvor Shape Robotics indtager topplaceringen efter en opjustering.

Shape Robotics slutter ugen med en stigning på 18%, efter selskabet fredag meddelte, at de har underskrevet den endelige aftale med rumænske Video Technic Systems, og hævede forventningen til årets omsætning med godt og vel 10% fra spændet 75-85 mio. kroner til 81-93 mio. kroner. Derudover forventer Shape Robotics yderligere vækst i 2023.

Ugen bød ligeledes på tocifrede procentstigninger til Seluxit, LED iBond, Hypefactors, Cessatech, WindowMaster og Copyright Agent. Alle selskaber undtagen Seluxit leverede regnskab i august måned, mens vi kan se frem til regnskab fra Seluxit senere i september, hvor selskabet præsenterer årsregnskab for sit skæve regnskabsår. Da Hypefactors leverede regnskab i slutningen af august, kunne selskabet berette om en ARR-vækst på 74%, hvorfor selskabet ved udgangen af første halvår havde en ARR på 9,9 mio. kroner. For helåret guider Hypefactors med at nå en ARR på 10,5-12 mio. kroner.

Scandinavian Medical Solutions slutter ugen med et fald på 1%. Selskabet har i løbet af ugen sikret en rekordstor handel inden for After Sales, et forretningsområde, der er vokset stødt gennem det seneste halve år. Salget var i intervallet 2-3,5 mio. kroner til en amerikansk kunde. FOM Technologies er faldet 5% gennem ugen, efter selskabet har udvidet ledelsesteamet med ansættelsen af Michael Bjerregaard Andersen som CSO. Derudover vandt FOM Technologies prisen som Årets børsnoterede vækstvirksomhed til årsmødet hos FBV.

Mdundo er faldet 6%, efter selskabet har annonceret et partnerskab med Ghanas ledende teleselskab, MTN Ghana med 28 mio. subscribers. Helt i bunden slutter Q-Interline med et fald på 35%, efter aktien har haft fart på den seneste tid, og derfor har oplevet en naturlig korrektion. Aktien er fortsat steget over 100% i år.