Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs.

Tre aktier ender ugen med tocifrede procentstigninger, hvilket gælder Freetrailer, Movinn og CS Medica. Sidstnævnte meddelte sidste fredag, at de har indgået en reseller aftale med spanske DirectSalud.

DecideAct, som stiger 3%, har meddelt, at de har lukket en kontrakt med den første kunde i pharma industrien. Kunden er en førende international virksomhed, som har kontorer i flere lande.

Ugen har budt på regnskab fra Wirtek, Shape Robotics og ViroGates. Wirtek slutter ugen med en stigning på 1% efter et regnskab med stærk vækst. I tredje kvartal 2021 vækstede Wirtek sin omsætning med 97% og nåede en EBITDA-vækst på 152%.

Shape Robotics oplevede nedgang i sin omsætning på 54% sammenlignet med samme kvartal sidste år. Dog fastholder Shape Robotics sine forventninger på 14-17 mio. kroner i omsætning svarende til en vækst på over 130%. Samme dag som Shape Robotics leverede regnskab, meddelte selskabet, at de havde modtaget en ordre i Rumænien på en værdi af 2,4 mio. kroner.

ViroGates slutter ugen med et fald på 26%. ViroGates har i årets første tre kvartaler omsat for 5,1 mio. kroner svanrede til en vækst på 66%. Samtidig har ViroGates meddelt, at lanceringen af produktet suPARnostic® POC+ udsættes til første halvår 2022. Før ventede selskabet en lancering i andet halvår af 2021.

Dataproces falder 11%. I løbet af ugen har Dataproces annonceret en ny kontrakt på selskabets MARS-platform. Kontrakten er indgået med en større kommune i Jylland, og er den 14. kommune på MARS-platformen.

Alefarm Brewing, som nu har været børsnoteret i over et år, har beskrevet lanceringen af sit store juleshow. Juleshowet udsendes henover fire afsnit, som hver især besøges af en kendt gæst. Dette gælder blandt andre Jan Gintberg, Malte Ebert, Mick Øgendahl og Stephania Potalivo.

Onsdag blev dette års SDG Tech Awards uddelt til fremtidens helte inden for bæredygtig teknologi. Her blev Hydract udråbt som vinder i kategorien ”Food and Agro-tech” for deres innovative, vandhydrauliske procesventil.

Monsenso, som slutter ugen nederst sammen med ViroGates, har underskrevet en aftale med Awakn Life Sciences, som er en global biotekvirksomhed, om at understøtte virksomhedens medicinske psykedeliske behandlinger.