En ny børsuge er overstået, og vi kan se tilbage på ugens vindere og tabere på de danske vækstbørser, hvor regnskabssæsonen er i gang.

I toppen slutter Movinn med en stigning på 24%, der fredag i forrige uge offentliggjorde regnskab for tredje kvartal 2023. Impero, SPENN Technology og RISMA har ligeledes oplevet en tocifret procentstigning gennem ugen. SPENN har afholdt et virtuelt investormøde, mens RISMAs bestyrelsesmedlem, Rolf Bladt, har købt aktier for knap 68 tusinde kroner i RISMA. I maj måned tidligere i år var Rolf Bladt ligeledes ude at købe aktier i RISMA, og i sidste måned købte også CSO, Steen Rath, aktier i selskabet.

Hove er steget 9% i løbet af ugen, og meddelte onsdag, at de havde modtaget to ordrer på over 500 tusinde kroner i løbet af den seneste uge. STENOCARE er steget 7%, og har offentliggjort regnskab for tredje kvartal 2023, og ligeledes meddelt, at de er godt på vej til et rekordår med et forventet salg på 6,5 mio. kroner i 2023, der forventes at vokse til 15 mio. kroner i 2024 med mulighed for at nå break-even.

Wirtek er steget 5%, og har også leveret regnskab for tredje kvartal 2023, hvor selskabet bekræftede de foreløbige nøgletal, de allerede offentliggjorde i oktober. I regnskabet fremgik det, at selskabet isoleret i sin forretningsenhed med fokus på energi oplevede en omsætningsvækst på 55% sammenlignet med forrige kvartal, efter selskabet havde fået tre nye kunder på blot tre måneder. Wirtek forventer nu, at forretningsenheden vil vækste med mindst 70% i andet halvår sammenlignet med første halvår, hvor meldingen ved halvårsregnskabet var mindst 60%.

I bunden slutter ViroGates og Odico med fald på hhv. 43% og 30%. ViroGates har offentliggjort en kommende emission med fortegningsret for eksisterende aktionærer, hvor nye aktier kan tegnes i kurs 4,5 kroner. Odico er ligeledes i gang med en emission med fortegningsret for eksisterende aktionærer, hvor der kan tegnes aktier i perioden fra den 7-20. november i kurs 0,76 kroner.

Audientes og MapsPeople har også oplevet relativt store kursfald på hhv. 22% og 17%. Audientes har offentliggjort kvartalsrapport for tredje kvartal 2023, mens MapsPeople har nedjusteret sin ARR-guidance til 2023, og ligeledes korrigeret sin rapporterede ARR for første og andet kvartal af 2023. MapsPeople venter nu at nå en ARR på 58-64 mio. kroner ved udgangen af 2023 mod tidligere 77-87 mio. kroner.