Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs.

Øverst slutter Stenocare, Astralis og Hypefactors. Stenocare har sammen med DanCann Pharma haft medvind efter man i Tyskland er kommet tættere på en ny regeringsaftale. Det betyder, at legalisering af handel med cannabis snart kan blive en realitet i Tyskland.

Impero har også haft en god uge med en stigning på 6%. Impero leverede kvartalsrapport i tirsdags for tredje kvartal. I regnskabet fremgik en vækst på 35% i selskabets ARR YoY, så selskabet per 30. september har en ARR på 15,4 mio. kroner.

I starten af ugen opjusterede FOM Technologies sine forventninger. Nu forventer selskabet at nå en omsætning på 20-22 mio. kroner mod tidligere 18-21 mio. kroner. FOM-aktien faldt 6% i løbet af ugen.

Udover Impero, har en række andre selskaber også leveret kvartalsregnskab. Det gælder Egnsinvest, Penneo, Curasight, Freetrailer, Movinn og DanCann Pharma.

Shape Robotics har ligeledes været nyhedsaktuelle. De meddelte fredag eftermiddag, at de er indgået en eksklusiv aftale med Sanako, som gør Shape Robotics til eksklusiv forhandler og distributør af Sanakos lingvistik software i Rumænien samt eksklusive distributionsrettigheder i et defineret SmartLab koncept, også uden for Rumænien.

Derudover har Hove haft første handelsdag, og er sammenlignet med tegningskursen nede med 8%. I næste uge har Relesys første handelsdag på First North. Relesys blev overtegnet med 167%.