Årets sidste handelsuge er nu overstået for de danske aktier, hvorfor vi nu for sidste gang i år kan se tilbage på ugen der er gået.

Øverst slutter DanCann Pharma med en stigning på 32%. Selskabet har i løbet af ugen været ude at udtale sig om mulighederne på det tyske marked, som DanCann Pharma anser som en gamechanger. Med den nye tyske regering vil landet forventeligt legalisere cannabis, hvilket vil indbringe milliarder af kroner til den tyske statskasse.

Hove, Valuer.ai, Digizuite, Movinn, Shape Robotics og Fastpasscorp stiger også alle tocifrede procentstigninger, hvor Hove stiger 24%.

Digizuite har meddelt, at Strategic Investments øger sin beholdning i selskabet. Dermed ejer Strategic Investments nu over 5% af aktierne i Digizuite. Helt præcis har Strategic Investment købt yderligere 300.000 aktier, så de nu ejer ca. 1,7 mio. aktier. En af årsagerne til opkøbet tilskrives ifølge Strategic Investments blandt andet den lave prissætning, hvor selskabet kunne handles til 6,5x ARR. FastPassCorp har offentliggjort en ny stor ordre i USA.

Donkey Republic har også haft en god uge med en stigning på 9%. Donkey Republic har i løbet af ugen opjusteret sine forventninger, så de nu forventer at nå en omsætning på 36-37 mio. kroner i 2021 mod tidligere 33-35 mio. kroner. Samtidig forventer Donkey Republic ca. at fordoble omsætningen i 2022, hvor omsætningen forventes at lande på 67-75 mio. kroner.

MapsPeople, som stiger 1%, har forlænget aftalen med NetDesign. Aftalen er forlænget i 4 år, og betyder, at størstedelen af budgettet for de kommende år i forretningsgrenen ”Other subscriptions” bliver nået. SameSystem falder 1%, og har annonceret en stor aftale for selskabet. SameSystem er nemlig indgået en aftale med Magasin om, at selskabets WFM-løsning vil blive implementeret i alle Magasins syv lokationer i Danmark.