Det er blevet fredag aften, og endnu en uge på den danske børs er slut. Derfor kan vi nu se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs.

Øverst slutter Freetrailer med en stigning på 23%. Det sker i en uge, hvor selskabet både har ansat Martin Damm som CFO og annonceret en opjustering. Freetrailer har i første regnskabshalvår formået at holde samme høje aktivitets- og vækstniveau med en uændret omkostningsstuktur. Derfor forventer Freetrailer nu at nå en omsætning på 65-67 mio. kroner mod tidligere 63-65 mio. kroner samt et resultat før skat på 10-12 mio. kroner mod tidligere 7-9 mio. kroner.

Konsolidator, Impero, Danish Aerospace Company og NORD.investments har også alle haft en god uge med tocifrede procentstigninger. Konsolidator har fredag lanceret et nyt produkt, nemlig et cloud-ERP-integrationscenter. Med det nye produkt vil Konsolidator nå ud til en bredere kundebase, hvilket er i overensstemmelse med den nyligt offentliggjorte strategi.

Danish Aerospace Company har underskrevet en stor kontrakt med amerikanske Axiom Space vedrørende fremstilling og levering af træningsudstyr til Axiom segmentet af den Internationale Rumstation (ISS). Axiom Space-kontrakten løber i ca. 3,5 år og har en total værdi på ca. 3,62 mio. USD svarende til 23,9 mio. kroner.

Dataproces stiger 5%, og har meddelt, at de er indgået en kontrakt med en større jysk kommune på MARS-platformen og dataanalyse. Dermed er antallet af kunder på MARS-platformen nu fordoblet i dette regnskabsår. Movinn og Digizuite er desuden begge steget 4%. Movinn har styrket ledelsesteamet ved at byde Salomé A. Trambach velkommen som en del af deres Advisory Board. Digizuite har annonceret en aftale med Scandinavians førende herretøjsvirksomhed, PWT.

MapsPeople falder 14%. I starten af ugen offentliggjorde selskabet sine forventninger til 2022, som lyder på en ARR på 75-85 mio. kroner ved udgangen af året svarende til en vækst på 82-107%. Wirtek har også annonceret forventningerne til 2022. Wirtek forventer i 2022 at nå en omsætning på 61-66 mio. kroner svarende til en vækst på 34-45%. Samtidig forventer selskabet at nå et EBITDA på 7,5-8,5 mio. kroner svarende til en vækst på 19-39%. Wirtek-aktien er faldet 3% den seneste uge.