Efter en uge, hvor mange har holdt efterårsferie, er det blevet tid til at se tilbage på ugen der er gået. I toppen slutter Valuer.ai, Seluxit, Wirtek, Happy Helper og DecideAct.

Valuer stiger 15% efter selskabets bestyrelsesmedlem, Susanne Larsson har købt aktier for omkring 400.000 kroner. Susanne Larsson er desuden indstillet til at blive ny bestyrelsesformand til generalforsamlingen d. 11. november. Efter ugens stigning er Valuer nede med ca. 74% sammenlignet med tegningskursen.

Seluxit og Wirtek stiger henholdsvis 11% og 10%. Tidligere på ugen delte vi et indlæg om Wirteks gode opjusteringshistorik, hvor det fremgik, at Wirtek er det selskab på First North DK som i perioden fra 2020-21 har opjusteret sine forventninger flest gange.

Happy Helper stiger 9%, og offentliggjorde i tirsdags årsrapport for regnskabsåret 2020/21. Her meddelte selskabet, at de lige nu har en udfordring med mangel på helpers, og derfor i høj grad fokuserer på at tiltrække nye helpers.

DecideAct, som stiger 8%, har lukket deres første kontrakt med en kunde i luftfartsindustrien. Kunden er Isavia, som er en islandsk udbyder af lufthavns- og luftfartstjenester. Desuden er selskabet 100% statsejet af den islandske stat.

Freetrailer-investorer har også kunnet læse spændende tanker fra selskabets CEO, Philip Filipsen som overfor Mobility Watch har udtalt sig om fremtidsmulighederne inden for nye produkter såsom delebiler. Alefarm Brewing har ligeledes været nyhedsaktuelle, hvor de har nedjusteret sine forventninger grundet nedlukninger relateret til Covid-19. Alefarm Brewing venter nu at nå en omsætning på 8,7-9,4 mio. kroner mod tidligere 10-12 mio. kroner.

Derudover har Audientes annonceret en ny samarbejdsaftale i Indien, så selskabet nu har udvidet distributionsnetværket til tre samarbejdspartnere med i alt 84 udsalgssteder i det sydlige, vestlige og nordlige Indien. DanCann Pharma har desuden fået positivt nyt fra partneren, Tetra, som kunne berette om en positiv udtalelse om virksomhedens Qixleef, som en potentiel behandling til Complex Regional Pain Syndrome (CRPS).