Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs.

Ugens højdespringer er Enalyzer, som er steget 54%. Der har ikke været nogle nyheder fra selskabet udover afholdelse af generalforsamlingen, men da selskabet leverede årsrapport tilbage i marts måned, præsenterede selskabet en ARR på 15,7 mio. kroner og et positivt EBITDA på 4,2 mio. kroner. Efter ugens stigning handles Enalyzer til en markedsværdi på knap 22 mio. kroner svarende til en ARR-multipel på 1,4x.

FOM Technologies, Brain+, Valuer.ai, Movinn og Impero har også alle haft en god uge med tocifrede procentstigninger. FOM Technologies har meddelt, at det amerikanske EV-selskab Rivian Automotive Inc. tildeler FOM Technologies en kontrakt på køb af Slot-die coating udstyr. Valuer har fortsat stigningerne efter ledende personer har købt aktier i selskabet tidligere i april. Aktien er steget knap 100% den seneste måned.

En af ugens større nyheder blev leveret af Wirtek, som har annonceret en opjustering af selskabets langsigtede Accelerate25-strategi, som nu også indeholder en målsætning om en notering på hovedbørsen. Omsætningsmålet for 2025 lyder nu på 130 mio. kroner fra tidligere 100 mio. kroner. EBITDA forventes at nå 18 mio. kroner mod tidligere over 10 mio. kroner, og resultatet før skat ventes at nå 15 mio. kroner mod tidligere 10 mio. kroner.

I den røde ende slutter Cessatech, Trophy Games og DanCann Pharma, som alle falder 10% eller derover. Konsolidator er faldet 2%, og har annonceret, at de lancerer en 14- dages gratis prøveperiode (free trial) af deres software for brugere af økonomisystemet Xero. Med lanceringen af den gratis prøveperiode kan brugeren få en fornemmelse af Konsolidators software, inden man committer sig til et abonnement.