En kort uge med blot tre handelsdage på den danske børs er nu overstået, og vi kan se tilbage på ugens udvikling på den danske vækstbørs.

Erria afholder i næste uge en ekstraordinær generalforsamling, hvor en forhøjelse af selskabets kapital forventes vedtaget. Det sker efter, at Erria ønsker at gennemføre erhvervelsen af Cathay Seal, som kommer til at give et boost til Errias salg. Et af de væsentlige elementer i erhvervelsen af Cathay Seal er, at der bliver udstedt 1.621.622 nye aktier i Erria til de fire eksisterende aktionærer i Cathay Seal. Disse aktier udstedes til en kurs på 3,7 kroner per aktie, hvilket fortsat er en smule over ugens lukkekurs på 3,5 kroner, efter en stigning på 14% gennem ugen.

Freetrailer og SPENN Technology er begge steget 6% gennem ugen. Freetrailer har offentliggjort regnskab for tredje kvartal af selskabets skæve regnskabsår, hvor Freetrailer realiserede en omsætning på 15,5 mio. kroner svarende til en vækst på 34% sammenlignet med samme periode sidste år. I regnskabsårets første tre kvartaler har Freetrailer realiseret en omsætning på 45,7 mio. kroner.

Derudover har Valuer, LED iBond, Curasight, EgnsInvest og Relesys offentliggjort regnskab. Relesys nåede ved udgangen af første kvartal en ARR på 33,8 mio. kroner svarende til en vækst på 33% YoY. Derudover fastholder Relesys deres forventningerne fra børsnoteringen, og forventer dermed at nå en ARR på 40-42 mio. kroner ved udgangen af 2022. Aktien er faldet 14% gennem ugen.

Donkey Republic slutter ugen med en stigning på 1%, efter selskabet har meddelt, at de har underskrevet en SaaS-kontrakt med den finske kommune Turku. Hove har annonceret en justering af deres guidance, som indebærer en opjustering af omsætningen og en nedjustering af EBITDA. Opjusteringen af omsætningen skyldes prisstigninger og en øget efterspørgsel fra kunder. Nedjusteringen af EBITDA skyldes ændring i periodiseringen af forudbetalte gebyrer og abonnementsomsætning, samt usikkerheden i markedet og på transportområdet. Aktien er faldet 3% gennem ugen.