En uge fyldt med regnskaber på tværs af de danske vækstbørser er nu veloverstået. I den kommende uge kan vi ligeledes se frem til en række regnskaber.

I toppen denne uge finder vi NORD.investments efterfulgt af Hypefactors, Shape Robotics og MapsPeople. NORD præsenterede halvårsrapport torsdag, der viste en brutto kundetilgang på 731 kunder i første halvår samt en omsætningsvækst på 3,8% ift. samme periode sidste år. Med begrænsede investeringer i marketing forbedrede NORD ligeledes sit resultat markant, mens de ved udgangen af første halvår havde en kontantbeholdning på 31,8 mio. kroner.

Hypefactors præsenterer forventeligt halvårsregnskab i den kommende uge, mens Shape Robotics og MapsPeople begge har leveret regnskab i denne uge, hvor de begge fastholdte sine forventninger for året. Ugen har derudover budt på regnskab fra Q-Interline, Movinn og Agillic, der alle tre nedjusterede sine forventninger, mens også Erria, OrderYOYO, Audientes, Impero, Curasight, Cessatech, LED iBond, Hydract, Nexcom og Donkey Republic var regnskabsaktuelle. Donkey Republic kunne ifm. halvårsrapporten opjustere sin guidance til EBIT.

Hove er gennem ugen steget 5%, hvorfor aktien gik på weekend i ny lukkerekord i kurs 9,76. Hove har udsendt investormeddelelser jævnfør selskabets kommunikationspolitik på fire ud af ugens fem handelsdage. Happy Helper har omvendt haft sidste handelsdag, og handles derfor ikke længere på First North. Dertil er Alefarm Brewing blevet nomineret som årets mest innovative leverandør hos Dagrofa, mens BactiQuant har modtaget en ordre fra en forskning- og uddannelsesinstitution i Singapore.

I bunden denne uge slutter Movinn med et fald på 34%, efter aktien i forrige uge oplevede en stigning på 11%. Movinn præsenterede i sin halvårsrapport en omsætningsvækst på 21%, men måtte nedjustere sine forventninger til både omsætning, EBITDA og EBIT. DecideAct har oplevet et fald på 27%, idet selskabet er i gang med at gennemføre en kapitaludvidelse, hvor nye aktier kan tegnes i kurs 2,00. DecideAct har udsendt flere nyheder i løbet af ugen, herunder en nyhed omkring en ny aftale med det islandske klimaråd.