De helt store regnskabsuger på de danske vækstbørser er nu overstået, og alene gennem den seneste uge har mere end 15 af selskaberne præsenteret regnskab.

I toppen slutter DecideAct med en stigning på 44%. DecideAct er i gang med en kapitaludvidelse, og har i løbet af ugen annonceret flere nyheder, herunder at de har indgået en kontrakt med Dyrenes Beskyttelse. Curasight og RISMA har også haft en god uge med stigninger på hhv. 22% og 20%. RISMA har i ugens løb præsenteret regnskab for første halvår, der bød på en ARR-vækst på 55% ift. samme tidspunkt sidste år, mens de torsdag kunne annoncere lanceringen af en ny løsning henvendt det norske marked.

Det er overordnet de røde farver, som har domineret på de danske vækstbørser i løbet af ugen. Helt i bunden slutter DanCann Pharma med et fald på 59%, efter selskabet har præsenteret en ny strategisk retning for selskabet, der indebærer, at DanCann Pharma stopper produktionen af medicinsk cannabis for alene at fokusere på distribution.

Seluxit og BactiQuant slutter ligeledes i bunden med fald på hhv. 20% og 12%. Seluxit meddelte ellers fredag, at de har modtaget en ordre indenfor Educational Technology segmentet til spanske skoler. Ordren havde en værdi på over 600.000 kroner, og vil blive leveret i november 2023. BactiQuant har annonceret et udbud af nye aktier med fortegningsret for eksisterende aktionærer, hvor de nye aktier udbydes til en kurs på 3,5 kroner.

Udover ugens mange regnskaber kan bl.a. nævnes, at SPENN Technology har fået godkendelse til at kunne modtage VISA transaktioner gennem Kazang i Zambia, Shape Robotics har modtaget den første ordre i selskabets nyoprettede datterselskab i Moldova, Scandinavian Medical Solutions har sikret endnu et millionsalg og Hove har sikret en ordre på over 500.000 kroner fra et amerikansk energiselskab.