Det har været en begivenhedsrig uge på den danske vækstbørs, hvor der har været mange nyheder. I dette indlæg samles nogle af højdepunkterne, hvor CS MEDICA indtager toppen med en stigning på over 100%.

Det er en travl periode hos CS MEDICA, hvilket også afspejles af en stor nyhedsstrøm fra selskabet. Blandt ugens nyheder fra CS MEDICA kan bl.a. nævnes en pressemeddelelse i forlængelse af deres ifølge selskabet banebrydende opdagelse inden for den naturlige aktivitet af CBD i den menneskelige krop. Derudover er selskabet angiveligt i dialog med potentielle investorer med hensigten om at udstede aktier til kurs 31,5.

Vi har derudover set tocifrede procentstigninger hos Q-Interline, Astralis, MapsPeople, Trophy Games, WindowMaster, Relesys og Copyright Agent. Trophy Games og WindowMaster har begge været regnskabsaktuelle. Begge selskaber kunne berette om en tocifret omsætningsvækst og fastholdte samtidig sine forventninger til helåret.

Erria er steget 8% gennem ugen, efter selskabet endnu engang har opjusteret sine forventninger. Det var Errias tredje opjustering i dette regnskabsår, og selskabet forventer nu at nå en omsætning på 120-130 mio. kroner med et underliggende EBITDA på 9-11 mio. kroner. Tidligere var forventningen at nå en omsætning på 110-120 mio. kroner med et underliggende EBITDA på 7-9 mio. kroner. Scandinavian Medical Solutions har også opjusteret sine omsætningsforventninger, men aktien slutter ugen med et fald på 4%.

Shape Robotics meddelte fredag, at de har indgået en foreløbig købsaftale af den rumænske teknologivirksomhed Video Technic Systems. VTS har 12 ansatte og omsatte for næsten 27 mio. kroner i 2021 med et positivt resultat på over 1 mio. kroner.

I den nedre ende slutter LED iBond og Konsolidator med fald på hhv. 15% og 13%. LED iBond forventes at komme med regnskab i den kommende uge, mens Konsolidator leverede regnskab i forrige uge. Her fastholdte Konsolidator sine forventninger for 2022, og løftede sin ARR med 45% til 15,6 mio. kroner.