Fredag aften betyder, at vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs. Helt i toppen slutter FastPassCorp og Odico, som stiger henholdsvis 23% og 10%.

Efter sidste uges fald til Shape Robotics, har aktien genvundet lidt af det tabte, og er steget 9% i denne uge. Alefarm Brewing har ligeledes haft en fin uge med en stigning på 8%. Alefarm Brewing har overordnet levet op til sine planer, som de præsenterede ved sin IPO, og er senest kommet ud i alle landets MENY-butikker, som er en stor aftale for selskabet. Aktien handles fortsat til en lavere pris end ved IPO’en, hvor tegningskursen var 5 kr. per aktie.

Ugen har også budt på nyt fra Copyright Agent, DanCann Pharma, Donkey Republic, Happy Helper, EgnsINVEST og Nexcom.

Copyright Agent har annonceret en ny kunde, nemlig Dana PressPhoto, som selskabet skal servicere på det tyske marked til at starte med. DanCann Pharma har opkøbt CannGros, hvorfor selskabet bliver markedsleder på det danske marked under pilotprogrammet for medicinsk cannabis.

Donkey Republic har efter et stærkt kvartal opjusteret sine forventninger til regnskabsåret 2021 med 10%. I tredje kvartal af 2021 har Donkey Republic haft 132.000 brugere svarende til en vækst på 71% sammenlignet med samme periode sidste år. Antallet af ture steg 59% til 1,4 mio. ture. Happy Helper har offentliggjort nøgletal for september, hvor de formidlede 4.274 rengøringer svarende til et fald på 44,8% sammenlignet med samme periode sidste år.

EgnsINVEST har ligeledes opjusteret sine forventninger, og Nexcom har annonceret, at Groupon forlænger sin aftale med selskabet i yderligere tre år. Aftalens værdi udgår ca. 1,5 mio. kroner. Senere på ugen meddelte Nexcom, har de har optaget et lån med en hovedstol på 7 mio. kroner fra Formue Nord.