En uge med mange nyheder og regnskaber på den danske vækstbørs er nu overstået, hvorfor vi vil se tilbage på nogle af ugens begivenheder, inden regnskaberne fortsætter igen i næste uge.

I toppen denne uge finder vi CS MEDICA, Konsolidator, Digizuite og Shape Robotics, som alle har oplevet en tocifret procentstigning. Konsolidator kunne tidligere på ugen præsentere sin plan for at finansiere driften for 2023, hvor de har et ønske om at gennemføre en rettet emission på op mod 18,5 mio. kroner, hvoraf der allerede er givet forhåndstilsagn på 16 mio. kroner. Digizuite annoncerede torsdag Lekonar som ny kunde.

Shape Robotics har ligesom OrderYOYO, Wirtek, NORD.investments, SPENN Technology, ViroGates, Danish Aerospace Company, EgnsInvest, MapsPeople og LED iBond præsenteret årsrapport for 2022. Blandt disse selskaber bragte ugen kursstigninger til Shape Robotics, Wirtek, Danish Aerospace Company, OrderYOYO og NORD.investments. Sidstnævnte var forinden årsregnskabet ude at nedjustere sine forventninger til 2023.

SPENN Technology slutter ugen neutralt, efter selskabet inden regnskabet annoncerede et samarbejde med Norwegian Block Exchange. Blandt de regnskabsaktuelle selskaber oplevede ViroGates det største kursfald med et fald på 8%. ViroGates kunne i sin årsrapport fremlægge en omsætningsvækst på 33% samt en kundebase, der er mere end tredoblet. ViroGates bekræftede desuden sit strategiske mål om at blive cash flow positive i løbet af 2024.

Udover regnskaber har ugen også budt på flere spændende investornyheder. Det gælder bl.a. fra Brain+, som har indgået en større aftale med deres første kunde, Herning Kommune. Hove fortsætter med at modtage ordrer, og har gennem ugen annonceret to nyheder, hvor der i alt er modtaget tre ordrer på hver over 500t kroner.

Valuer har meddelt, at de har accelereret deres aktiviteter i Singapore og Malaysia, mens de har besluttet sig for at træde ind på det Sydkoreanske marked. Q-Interline har indgået en aftale med en ny samarbejdspartner til salg på det afrikanske marked. Dertil har vi set et interessant CFO-skifte, hvor Nexcoms CFO, Henrik Flintsø, har meddelt, at han starter som CFO hos RISMA til maj 2023.