Endnu en uge er gået, og det danske marked er gået på weekend, hvorfor vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske minibørs.

Øverst slutter MapsPeople, Konsolidator og Trophy Games med stigninger på 10% eller derover. MapsPeople har meddelt, at de udvider deres globale tilstedeværelse med et nyt kontor i Singapore, hvilket stemmer overens med selskabets strategi.

Konsolidator har leveret regnskab for første kvartal, hvor selskabet nåede en ARR-vækst på 55%. Udviklingen stemmer dermed overens med Konsolidators udmeldte forventninger om at nå en vækst på 40-60%. Ved udgangen af kvartalet havde Konsolidator 227 kunder fordelt over 19 lande. Trophy Games havde onsdag 1-årsdag på børsen, men har ikke været nyhedsaktuelle gennem ugen.

Danish Aerospace Company er også steget 10%, og har meddelt, at selskabet har fået udvidet og forlænget kontrakten vedrørende support på medicinsk udstyr og helbredsovervågning af astronauter på Den Internationale Rumstation. FOM Technologies er steget 2%, og er lykkedes med at hente 13,3 mio. kroner i yderligere kapital, hvilket styrker deres finansielle position og accelererer deres markedspenetration. Shape Robotics stiger ligeledes 2%, og har underskrevet en distributionsaftale med danske KUBO Robotics.

Overordnet har de røde farver domineret gennem ugen, hvor ViroGates, Brain+ og Audientes har oplevet de største fald. CS MEDICA er faldet 5%, og har meddelt, at de er indgået en distributionsaftale med kinesiske CBF SciTech Ltd. Værdien af distributøraftalen udgør gennem de første 3 år minimum 134,4 mio. kroner, hvis alle kontraktmæssige aftaler overholdes, hvorfor det er en stor aftale for CS MEDICA.

RISMA har annonceret et nyt partnerskab med Transcendent Group, som allerede ventes at have en positiv forretningsmæssig effekt i H1 2022. Re-Match har meddelt, at de har modtaget en bevilling på næsten 4,5 mio. EUR fra det hollandske Økonomi- og Klimaministerie til at støtte opførelsen af virksomhedens første fabrik uden for Danmark. Afslutningsvis sluttede Dataproces ugen af med at annoncere to køb af dataanalyser fra en top-10 kommune samt en fynsk kommune.