Det er blevet weekend, hvorfor vi kan se tilbage på ugens udvikling på de danske vækstbørser, inden regnskabssæsonen fortsætter i de kommende uger.

I toppen slutter SameSystem med en stigning på 33%, efterfulgt af Seluxit, Hydract, Q-Interline, NORD.investments og Trophy Games, der ligeledes oplevede tocifrede procentstigninger gennem ugen. Trophy Games udsendte i starten af ugen et investorbrev, hvor de gav en opdatering på selskabets seneste lancering af Train Manager. Train Manager blev lanceret i midten af juni, og siden da har spillet passeret 350.000 downloads, og alene i juli måned genererede spillet en omsætning på 460.000 kroner. Dette markerer den mest succesfulde lancering for Trophy Games nogensinde.

Flere selskaber har været med regnskab, heriblandt BactiQuant, Wirtek og Konsolidator. BactiQuant har desuden indgået en aftale med en ny partner inden for Olie & Gas i USA. Wirtek kunne ifm. sit regnskab fastholde sine forventninger, efter de gennem andet kvartal omsatte for 17,3 mio. kroner svarende til en organisk vækst på 12%. Konsolidator var forinden regnskabet ude at nedjustere sine forventninger, efter de gennem andet kvartal løftede sin ARR med blot 0,1 mio. kroner til 18,7 mio. kroner.

Blandt ugens andre nyheder har Scandinavian Medical Solutions sikret salget af en brugt GE PET/CT-scanner gennem underskrift af en ny kontrakt til en flergangskunde. Hove har udsendt intet mindre end fire investormeddelelser omhandlende salg jævnfør selskabets kommunikationspolitik. DecideAct har desuden besluttet at gennemføre et Right Issue med fortegningsret for eksisterende aktionærer.

I bunden denne uge finder vi Brain+ med et fald på 16%. Brain+ har ellers udsendt en investormeddelelse, hvor de beskrev en positiv modtagelse af CST-Therapist Companion blandt de danske kommuner.